Tailanda - Phi Phi

(Pagini) > > > Phi Phi

Arhipelagul Phi-Phi este probabil cea mai frumoasă regiune din Thailanda. Se mândreşte cu insule superbe, cu  o lume submarină bogată, plaje albe şi junglă deasă. Acest loc este ideal pentru descoperirea frumuseţilor naturii, în special pentru o vacanţă romantică, liniştită şi relaxantă.

Phi Phi Le

Cea mai frumoasă şi mai vestită dintre insule este Phi Phi Le. Acesta este şi motivul pentru care aceasta a fost aleasă pentru filmarea peliculei Plaja, cu Leonardo Di Caprio. Dacă vă decideţi să vizitaţi această insulă, vă aşteaptă cu adevărat raiul pe pământ, sub forma plajelor lipsite de oameni, malurilor abrupte, mării de azur şi locurilor nenumărate pentru scufundări. În orice caz nu rataţi vizitarea acestei insule, unde vă aşteaptă perfecţiunea de care vă veţi aminti întreaga viaţă.

Phi Phi Don

O altă insulă cunoscută este Phi Phi Don care şi acum este locuită. La fel ca şi Phi Phi Le oferă priveliştea stâncilor vulcanice, a mării albastre, iar prin farmecul său lasă pe oricine fără suflare. Principala atracţie a Phi Phi Don este plaja cu nisip fin Ao Ton Sai. Nisipul ei albicios se întinde de la poalele munţilor semeţi până la mare. Dacă vreţi să priviţi aceste locuri şi dintr-un alt unghi de vedere, profitaţi de oferta unei plimbări cu barca în jurul insulelor.

Alte insuliţe

Printre alte insule fermecătoare menţionăm Moskyto sau Bamboo.
Dacă doriţi relaxare, linişte şi scufundări ori visul dumneavoastră este să aflaţi pe pământ, cum arată raiul, nu ezitaţi , Phi Phi vă aşteaptă.

Ultimele curiozităţi...

22.11.2011 Malaezienii thailandezi
15.11.2010 Boxul thailandez
10.06.2010 Ban Chiang

Ultima discuţie...

02.04.2012 tailanda
01.04.2012 Buna

Ultima fotografie...

tuktuk
transport
piaţă
comercianţi
maimuţă