Tailanda - Krabi

(Pagini) > > > Krabi

Regiunea Krabi se numără fără îndoială, printre cele mai frumoase  şi pitoreşti locuri din Thailanda. Această provincie se remarcă prin masivele sale vulcanice, care ies din marea azurie şi impresionează prin monumentalitate. Krabi se întinde de-a lungul litoralului Andaman şi vă farmecă cu lagunele sale pustii, plajele neatinse şi o mare albastra ca azurul. Toate acestea creează o adevărată atmosferă de relaxare şi datorită faptului că posibilităţile de cazare sunt aici limitate, drept pentru care turismul nu a pătruns masiv, iar totul în jur este neatins, natură şi numai natură.

Peşterile din Krabi

Dacă veţi dori să vă odihniţi după soare şi surfing, mergeţi să exploraţi locurile din apropiere, mai precis Peştera Tigrilor- Wat Tham Seua. Peştera Tigrilor reprezintă un templu complex situat la circa 7 km nord de Krabi, a cărui monumentalitate este dată de lăcaşul de cult, care se ridică pînă spre vârful muntelui. La el vă conduc 1200 de trepte, însă merită să le urcaţi întrucât vă aşteaptă o privelişte de neuitat asupra împrejurimilor. Panorama vă va lăsa fără suflare.

Alte locuri interesante din împrejurimile Krabi

La aproximativ 40km sud , se află oraşul Khlong Thom, care este cunoscut pentru muzeul său din incinta templului Wat Khlong Thom. Un alt loc interesant este estuarul Ao Nang, care se mândreşte cu atmosfera sa liniştită şi o mulţime de insule mici. Probabil cea mai îndrăgită plajă din această regiune este Tham Phra Nang, dar nu lăsaţi să vă scape vizitarea unora dintre nenumăratele insule  cum ar fi Ko Poda, Ko Hong sau Ko Huan Kwan. Aici se află şi marele parc marin Phi Phi-Hat Napparat Thara, care se întinde pe un teritoriu de 390 km². Veţi fi impresionaţi de fauna bogată în păsări exotice, mamifere, urşi şi leoparzi.

Ultimele curiozităţi...

22.11.2011 Malaezienii thailandezi
15.11.2010 Boxul thailandez
10.06.2010 Ban Chiang

Ultima discuţie...

02.04.2012 tailanda
01.04.2012 Buna

Ultima fotografie...

tuktuk
transport
piaţă
comercianţi
maimuţă